Over Antoinette

Hair Inspirations biedt kappersbehandelingen op hoog niveau. Mijn salon is een oase van rust en persoonlijke aandacht. Je komt hier voor een kapsel dat écht bij je past en dat niet na één keer wassen vormeloos rond je hoofd hangt.
Antoinette Baaiman_Hair Inspirations_Kapper in Gouda
Antoinette Baaiman_Hair Inspirations_Kapper in Gouda

Iedere dag mooi haar

Ik ben Antoinette Baaiman, eigenaresse van Hair Inspirations en topstylist met een groen hart en scherpe schaar. Iedere dag mooi haar, dat is mijn motto.

Of je nu om de 6 weken, 3 maanden of eens per half jaar komt; het kan allemaal bij Hair Inspirations. Ik luister naar je wensen en kijk wat er nodig is om jouw ideale look te creëren en te behouden. Of je nu gaat voor een heel ander kapsel of gewoon een fijne opfrisbeurt. Met mijn jarenlange ervaring in het hogere segment van de kappersbranche weet ik precies wat jouw haar nodig heeft.

Bovendien: je gaat niet naar de kapper omdat er alleen maar een stuk van je haar af moet. Je vindt het belangrijk om regelmatig de tijd voor jezelf te nemen, even op te laden en verzorgd voor de dag te komen. Daar help ik je graag bij.
Antoinette Baaiman_Hair Inspirations_Kapper in Gouda

Haarkleurspecialist

Ik mag me rekenen tot de top van Nederlandse haarkleurspecialisten en ben aangesloten bij het Spectrum.

Dit is een select gezelschap van 120 haarkleurspecialisten die bovenop hun vakopleiding een jaar lang een gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd voor het kleuren van haar. Dankzij regelmatige trainingen en het contact met vakgenoten ben ik altijd op de hoogte van de laatste technieken, nieuwste producten en nieuwe wetenschappelijke inzichten.
Antoinette Baaiman_Hair Inspirations_Kapper in Gouda_Haarkleurspecialist

“Ik leer je jouw eigen haar beter begrijpen zodat je het zelf goed kunt verzorgen en onderhouden. Of je nu kort, lang, stijl, krullend, dik, futloos of broos haar hebt, er is altijd een kapsel of behandeling waardoor je nog meer gaat stralen.”

– Antoinette Baaiman

Antoinette Baaiman_Hair Inspirations_Kapper in Gouda

't Zit in de familie

Ik ben opgegroeid in een kappersfamilie. Mijn oma opende in 1927 haar eerste salon in Gouda. Mijn vader nam de schaar later van haar over en als tiener hielp ik al mee in de salon.

Over een vervolgopleiding hoefde ik niet lang na te denken: natúúrlijk werd dat de kappersacademie. Eenmaal het felbegeerde papiertje op zak kon ik alle opgedane kennis volop toepassen in de praktijk. Na het wegvallen van mijn vader nam ik het familiebedrijf over.

Maar mijn ambitie reikte verder. Ik werkte jaren in de topsalons van Rotterdam, stuurde teams van kappers aan en leerde beginnende kappers de fijnere kneepjes van dit prachtige vak. Nog steeds ben ik examinator bij kappersopleidingen.

Tegelijkertijd zag ik mogelijkheden die ik alleen in een eigen salon kon realiseren. Bewust kleinschalig blijven, mijn klanten écht leren kennen en iedereen een unieke ervaring geven. Je zelfvertrouwen een boost geven door je haar zo te knippen dat je er iedere dag blij van wordt. Daar ligt mijn kracht. Ik werk met geweldige vegan producten van topkwaliteit en ben er trots op de meest duurzame kapper in Gouda te zijn.