De merken waar ik mee werk

In mijn salon vind je enkel de allerbeste vegan haarverzorgingsproducten. Pure producten van eerlijke merken waarmee je je haar voedt en verzorgt. Je voelt en ziet het verschil!

ELEVEN Australia_Hair Inspirations_Kapper in Gouda
ELEVEN Australia_Hair Inspirations_Kapper in Gouda

Haarproducten moeten niet ingewikkeld zijn, ze moeten gewoon werken, aldus één van de oprichters van ELEVEN Australia. Wat moet ik daar nog aan toevoegen?

Misschien dat de producten van ELEVEN Australia écht heel goed zijn. En dierproefvrij. Ze bevatten geen parabenen of sulfaten. De verpakking is 100% recyclebaar. Alle shampoos, conditioners en treatments hebben een ingebouwde kleur protector zodat je kleur niet vervaagt. Ze zijn een officieel erkend PETA cruelty-free bedrijf. En ze doneren een deel van hun winst aan een NGO die opkomt voor de rechten van vrouwen en kinderen in mensenhandel-, slavernij- en misbruiksituaties.

Kortom: topproducten van een fijn bedrijf. Veel producten van ELEVEN Australia zijn bij mij in de salon te koop. En natuurlijk gebruik ik ze zelf ook.

Het Australische merk Mr.Smith is toegewijd aan stijl, inhoud en eenvoud: stijl boven alles, inhoud van ingrediënten en eenvoud door design.

Simpel gezegd: Mr. Smith is van mening dat wat ze weglaten, net zo belangrijk is als wat ze in hun haarverzorgingsproducten doen. En dus vind je in hun innovatieve producten wél zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten en essentiële oliën, en géén sulfaten of parabenen. Ook zijn hun producten nog nooit op dieren getest en vanzelfsprekend PETA-gecertificeerd.

Hun producten onderscheiden zich door een verfijnde luxe, ruiken heerlijk en geven je maximale resultaten. Soepel, glanzend en gevoed haar. Wat wil je nog meer?

Mr. Smith_Hair Inspirations_Kapper in Gouda
ZenzTherapy Alternative Color_Hair Inspirations_Kapper in Gouda

Wél een mooie kleur, maar geen schadelijke stoffen. Zie daar de succesformule van het Deense ZenzTherapy Alternative Color.

ZenzTherapy vormt een fantastisch alternatief voor conventionele haarverf. Dit Scandinavische merk heeft haar wortels in de aromatherapie, en dat merk je.

De haarkleuringen van ZenzTherapy bevatten veel biodynamische en organische planten en kruiden die met respect voor de natuur verbouwd en verwerkt worden. Van nare dingen als ammoniak, PPD, resorcinol, parabenen of MI/MIT is daarentegen geen spoor te vinden. En wat blijkt? ZenzTherapy is erin geslaagd om ook zonder agressieve ingrediënten prachtige tinten te ontwikkelen die goed dekken en lang mooi blijven.

Eindelijk: een bewuste lijn haarkleurproducten in de mooiste tinten, met voedende ingrediënten die je haar niet alleen kleuren, maar ook nog eens herstellen. Een feest om mee te werken.