De duurzame kapper in Gouda

Hair Inspirations

Hair Inspirations zorgt ervoor dat je haar altijd goed zit, óók tussen de knipbeurten door. Luxe behandelingen op hoog niveau, persoonlijke aandacht en fantastisch haar gaan hand in hand met mijn visie op duurzaam ondernemen.

"Ik gun iedereen het hele jaar
mooi en gezond haar."

Haar waar je blij van blijft

Waarom zou je haar alleen goed zitten wanneer je net bij de kapper bent geweest? Drie weken erna moet je kapsel er nog net zo geweldig uitzien. Met mijn jarenlange ervaring in high-end kapsalons knip, style en verzorg ik jouw haar op een manier die bij jou past. Ik adviseer je graag onder het genot van een kopje eerlijke koffie of thee.

"Ik gun iedereen het hele jaar
mooi en gezond haar."

Dé duurzame kapper in Gouda

Als meest duurzame kapper in Gouda werk ik uitsluitend met duurzame producten van topkwaliteit. Dat is beter voor jouw haar en het milieu. Ik recycle niet alleen lege flessen en tubes, zelfs jouw afgeknipte haar krijgt een tweede leven!

Kappersbehandelingen
op hoog niveau

Mooi, gezond haar dat bij jou past. Waar je zelfvertrouwen van krijgt en niet uren mee bezig bent. Dat wil ik voor al mijn klanten. Ik ben geboren en getogen in een kappersfamilie. Als tiener hielp ik al mee in de kapsalon van mijn vader, waarna ik jaren in high-end kapsalons in Rotterdam heb gewerkt. In 2020 opende ik Hair Inspirations. Een oase van rust in hartje Gouda waar vakmanschap en duurzaamheid elkaar versterken.

De merken waar ik mee werk

Ik kies de merken waar ik mee werk zorgvuldig. In mijn salon vind je enkel de allerbeste vegan haarverzorgingsproducten van de merken Mr Smith, Eleven en ZenzTherapy. Dat betekent natuurlijke ingrediënten, heerlijke geuren en geen nare dingen als sulfaten, parabenen of siliconen. Pure producten waarmee je je haar voedt en verzorgt. No more bad hair days!

Een bezoek aan Hair Inspirations is meer dan alleen een knipbeurt. Dompel je onder in een oase van rust en geniet van een behandeling op hoog niveau.