Skip to content Skip to footer

Hair Inspirations & duurzaamheid

Hair Inspirations is aangesloten bij The Green Scissors. Daarmee zijn we een commitment aangegaan om te recyclen. Lege verftubes, gebruikte folies, plastic van lege shampoo- en waterstofflessen en zelfs het afgeknipte haar. Het wordt verzameld in speciale boxen en na ophalen gelijk naar speciale fabrieken vervoerd.

Het komt dus niet in de reguliere vuilverwerking. Van het plastic en aluminium worden weer nieuwe gebruiksvoorwerpen gemaakt, zoals b.v. interieur van kapsalons. De eiwitten uit het haar worden gebruikt in de landbouw. Ook investeert The Green Scissors in sociaal maatschappelijke projecten. Zoals opleiding in ontwikkelingslanden en het initiatief a cut of dignity. Op deze manier maken we de ecologische footprint zo klein mogelijk.

Daarnaast gebruiken we veganistische, parabeenvrije, sulfaat vrije en PETA gecertificeerde producten. Zowel voor verzorging, styling en kleuren van het haar.

Ik schenk de heerlijke koffie ‘Giraffe’. Een Rotterdams merk die zijn eigen koffie brandt en de waarden ondersteunt van een authentieke en milieuvriendelijke koffiecultuur.

Waarom ik het doe

Doen wat je leuk vindt

Werken vanuit passie, vrijheid en vertrouwen zijn belangrijke kernwaarden die mij in de loop der jaren hebben gevormd en hebben gemaakt tot wie ik vandaag de dag ben. Alles wat ik doe, zowel zakelijk of privé, komt voort vanuit mijn belangrijkste kernwaarden. Kunnen doen en zijn waar ik blij van wordt geeft mij de energie om elke dag mooi haar te creëren. Mooi haar betekent voor mij het creëren van haar dat past bij jouw persoonlijkheid en levensstijl, zodat jij elke dag het zelfvertrouwen hebt om jouw leven vol energie en goede moed te beginnen, ongeacht wat er op je pad komt.

Kappers behandelingen op een kwalitatief hoog niveau of je nou om de 6 weken, 3 maanden of 2 keer per jaar komt het kan allemaal. Afhankelijk van jouw wensen gaan we samen kijken naar de beste aanpak en benadering. Ik bespreek en kijk wat er nodig is om jouw ideale look te creëren en te behouden.

MIJN VISIE

Waar doe ik het voor?

Elke vrouw en man te laten ervaren hoe het voelt om met haar wat passend is bij zijn of haar persoonlijkheid en levensstijl door het leven te gaan. Waardoor ik een positieve bijdrage kan leveren aan haar of zijn leven door een gevoel van zelfvertrouwen, gemak en bovenal plezier te ervaren.