Kapsalon in Gouda gaat samen met jou voor mooi haar

In mijn kapsalon in Gouda wordt er gewerkt vanuit een duurzame missie. Op die manier wordt er een steentje bijgedragen aan een duurzaam milieu. Er worden dan ook veel duurzame en vegan producten gebruikt. Ook is er natuurlijk oog voor jouw eigen persoonlijkheid bij het bepalen van je kapsel. Het werken vanuit vrijheid, passie en vertrouwen speelt namelijk een belangrijke rol bij mijn kapsalon in Gouda. Daarom wordt je ondergedompeld in een oase van rust en welness zodat je volop kunt genieten van je kappersbehandeling. Heb je zelf al iets in gedachten? Wil je een geheel nieuw kapsel, balayage laten zetten of ga je voor een Olaplex treatment? Bekijk de mogelijkheden op de website en boek nu een afspraak bij mij, dé kapper in Gouda!

kapsalon gouda

Kapsalon in Gouda maakt gebruik van duurzame en vegan producten

Duurzaam ondernemen staat bij mijn kapsalon in Gouda hoog in het vaandel. Zo is HairInspirations ook aangesloten bij The Green Scissors. Samen gaan we stapje voor stapje naar een circulaire economie. In de salon worden er daarom ook verschillende vegan en duurzame producten gebruikt. Een voorbeeld van een mooie en eerlijke haarverzorging – en styling lijn zijn de producten van Authentic Beauty Concept. Al deze producten zijn vegan en vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Geloof jij ook in de kracht van pure producten die zijn gebouwd op vakmanschap? Probeer ze uit in mijn salon – de beste kapper van Gouda!

Focus op duurzaamheid bij kapsalon in Gouda

De duurzame missie van mijn kapsalon in Gouda is dus verweven in alle diensten die worden aangeboden. Zo wordt er voor het kleuren van je haar gebruik gemaakt van producten van ZenzTherapy. Hier komt geen ammonia, recorcinol en PDD bij te pas. Deze mooie vegan kleuring geeft gegarandeerd een mooi natuurlijk effect! Er zitten veel natuurlijke ingrediënten in zoals tea tree en lavendel. Verder worden er tijdens de kappersbehandelingen zoveel mogelijk producten gerecycled. Alles past dus binnen mijn duurzame missie. Naast Authentic Beauty Concept is MR. SMITH een mooi verzorgings- en styling merk die in mijn salon te vinden is. Deze producten zijn ook veganistisch en er zitten geen parabenen en siliconen in. Bovendien zijn alle producten van deze lijn PETA gecertificeerd. En het mooie is deze producten doen ook nog eens wat ze beloven. Als je deze duurzame producten hebt geprobeerd wil je nooit meer terug!